Allotjaments Nicaragua (Nota: la majoria només tenen aigua freda)

Granada
Hostal Central $
Alberg típic de motxilleros una mica destartalat però amb habitacions dobles i bany privat per 170 C. més 15 min. gratis d’internet i esmorzar (amb diferents opcions a escollir entre les q hi ha fruita, cereals, torrades, pastís de plàtan, tortas…). Potser si estigués més cuidat…
Illa d’Ometepe
Hacienda Mérida $
El lloc és xulo, està davant del Llac Cocibolca i té un moll des del que pots tirar-te a l’aigua. Habitacions dormitori (mínim 4 persones) i lavabos i dutxes compartits però en bon estat i bastant nets. El que està molt bé són les activitats que pots fer i a preus bastant correctes. Per exemple pagues 2 $ per fer servir internet tot el temps q vulguis mentre estiguis allà, i el mateix amb els kayaks, les bicis… El sopar és buffet lliure i està molt bo, i és variat (bastantes opcions vegetarianes). L’esmorzar pot ser buffet o a la carta.
El Castillo
El Universal $
És el típic lloc barato i net però senzill. Està just al costat del riu, les habitacions tenen ventilador, la dutxa i el bany són compartits. No recordem el preu però era baratíssim. L’home que ho porta també lloga botes de plàstic per anar fins a la reserva Índio Maíz.
San Juan del Sur
Hotel Estrella $
És un dels hotels més baratos de San Juan, i això que està davant de la platja. Les habitacions són de fusta amb ventilador (t’has de portar la teva pròpia mosquitera), els lavabos i dutxes compartits, i la “dueña” una mica borde.
A León i a Managua hem estat en cases privades però a les 2 ciutats hi ha un parell de hostels econòmics per motxilleros que fan bona pinta.

Esta entrada fue publicada en Nicaragua y etiquetada . Guarda el enlace permanente.