Volcà Arenal, La Fortuna (San Carlos) i Cascada La Fortuna

Segona parada, poble de la Fortuna, a uns 18 km del volcà Arenal. Aquí és on ve tothom qui vol veure el volcà i el poble, tot i que és bastant tranquil, està ple d’operadors turístics que fan mil excursions d’aventura diferents (rafting, canopy, kayak, caball, quads, bicicleta… només els hi falta muntar una excursió en patinet!).
La Fortuna és bastant més barat que Sta.Elena, i si fa bon temps les vistes del volcà són espectaculars. Amb una mica de sort, de nit es veu la lava com surt del cràter. A part del volcà a més, hi ha aigües termals, la catarata de la Fortuna (on també et pots banyar -l’aigua està impecable, tot i que freda -) i el riu.
Com que la majoria de tours valen de 20$ en amunt, vam decidir anar fins a la catarata pel nostre compte en bicicleta. Gran idea! Estem destrossats… i part del camí d’anada el vam haver de fer a peu pq les pujades eren impujables. Sort que un cop a la cascada vam poder banyar-nos i refrescar-nos pq havíem suat com a burros. Ah, i a més la tornada va ser fàcil i ràpida, tot baixada.

IMG_4799.jpg
Esta entrada fue publicada en Costa Rica. Guarda el enlace permanente.

8 respuestas a Volcà Arenal, La Fortuna (San Carlos) i Cascada La Fortuna

 1. maikimax dijo:

  uoleeee q tal??, sort k li foteu canya akests ultims dias pq als d chonchi tenen al publikum abandonat, eh! d bon rotllo!!!!…..aixo d costa rica te molt bona pinta, la proposta d un change segueix en peu!!!cambia volcans, selvas i tortugas per al rotllo Sisi,eh! es tentador ,no??…teniu rao, no cola!! besitus

 2. pipopup dijo:

  Qllons aki a Chonchi treballem no com Ls kbrons d Loli k treballen la millor manera d fotrens i a + fent vacances. Trankis ken breu atakrem.
  Dew i atop “L”

 3. maikimax dijo:

  No…eh! k jo me releo las vegadas k faigin falta als articles d la chonchi k so mareixan i no es conya, a mes, amb donar temps d fer studis d mercat i tot, aki un pot d llet d soja kosta 21€, pro es veu k els BB’s Austriacs no stan tant ven alimentats pq als pots durant mes ( o seran mes grans, als pots dic) no ser, als meus studis d mercat son d afisionadilla. Nomes kap stress!!!.No ser si as nota pipopup pero tic cagailla, mira mas fet po!!! besitus

 4. pipopup dijo:

  Maki, Maki… po ?. Nomeno. Jo no+ faig po si hem mires.
  Volies Chonchi, ja tens Chonchi. Apa, gafa apunts ketfotre un examen.
  Dew i Atop “L”.

 5. maikimax dijo:

  Ueeeeee!!! amb akest material prometo sta calladeta per lo menys fins…….. no ser,una temporadeta, akest mel puc rellexi 20 cops i segur k no kedare farta!!!! pobres lolis!! besitus

 6. maikimax dijo:

  Ueeeeee!!! amb akest material prometo sta calladeta per lo menys fins…….. no ser,una temporadeta, akest mel puc rellexi 20 cops i segur k no kedare farta!!!! pobres lolis!! besitus

 7. la fantastica botifarra humana dijo:

  I a Costa Rica com porten el rollo hispanidad?

 8. pipopup dijo:

  Maki, maki… T’agrada Chonchi eh ?. Envia’m un mail i farem el Chonchi convidat.
  Lolis el Qmplot stà en marxa.
  Dw i Atop “L”

Los comentarios están cerrados.