Alguns llocs per jalar a Nicaragua

Per menjar a Nicaragua el millor és buscar llocs senzills on hi hagi molta gent. Vol dir que són bons i econòmics. La majoria són com un self-service on et fas el teu plat a mida, i el preu va en funció del que t’hi has posat. Els menus al migdia s’anomenen comidas corrientes. Recomanable el encebollado, la carne desmenuzada, el maduro i el gallo pinto. I sinó…
Cocina de Doña Hydeé (Managua) $$
Lloc molt agradable on es pot provar menjar típic de Nicaragua com l’índio viejo o begudes també típiques com el tiste.
Cocina criolla (Masaya) $
A una de les cantonades de la plaça Central de Masaya, oposat a l’Esglèsia (Al norte del parque central) Menjars típics i casolans, comidas corrientes, i el millor maduro que vam provar a Nicaragua. I molt baratu.
CocinArte (León) $
Restaurant vegetarià davant de l’Esglèsia del Laborío amb un patí interior, moltes plantes, els cambrers molt simpàtics i el menjar molt variat i deliciós.
Café Sesteo (León) $$
Al costat del Parc Central, amb un porxo i vistes a la catedral. És un dels llocs emblemàtics de León (rotllo intel·lectuals, escriptors … ) molt tranquil però un pèl car.
Mr.Pizza (Granada) $$
A davant del Convento San Francisco -fa cantonada-. El lloc és molt tranquil, i les pizzes són grans i bones (sobretot quan portes un munt de dies menjant només arròz i frijoles :P).
Soda Carolina (El Castillo) $
Lloc per tot, esmorzar, dinar, sopar, i també és pulpería -botiga de barri amb una mica de tot- i és un dels llocs on hi haurà Internet. Tot és molt bo i baratet (en general tot al poble té els mateixos preus). És un bon lloc on menjar camarones mida XXL.

Esta entrada fue publicada en Nicaragua y etiquetada . Guarda el enlace permanente.

1 respuesta a Alguns llocs per jalar a Nicaragua

  1. sandra dijo:

    yo IBA BUSCANDO INFORMACION SOBRE CANADA I NO SOBRE NICARAGUA SI QUIEREN HACER PUBLICIDAD ESTE NO ES EL EMAIL INDICADO

Los comentarios están cerrados.