Porque el paisaje siempre es verde, verde de millones de verdes

La nostra primera parada a Costa Rica ha estat Sta.Elena-Monteverde, un parell de pobles perduts a dalt d’una muntanya on es troben dos “bosques nubosos” on pots veure milions de plantes, arbres, lianes, flors, fulles i animalots varis com per exemple, taràntules!
En aquesta zona hi ha sempre una capa de núvols que fa que l’aigua no acabi d’evaporar-se mai, tenint gaire bé un 100% d’humitat. Hi ha una mena de pluja constant q fa que hi hagi molta vegetació concentrada sobretot en dues reserves naturals. Nosaltres vam visitar el Parc Natural de Sta. Elena, on pots fer diferents camins en funció del temps que vulguis dedicar-li. Això sí, els camins estan tots ben posadets i senyalitzats i per tant, tot i que estàs creuant la jungla, no necessites cap machete per obrir-te camí. Aquí t’ho posen tot bastant fàcil.
El poble de Sta.Elena-Monteverde és bastant turístic i això que arribar fins aquí no és fàcil (i menys durant l’època de pluges, quan les carreteres estan fetes caldo). Pel camí vam conèixer a un paio q treballa de vigilant a la Isla del Coco (la que es veu al principi de la pel·li Juràsic Park) i el tio ens va explicar q s’ha d’estar allà tres mesos seguits, i dprés li donen tres mesos de “vacances”. L’illa està a 36 hores de Costa Rica en vaixell i és completament verge. És a dir, una pasta arribar fins allà així que…

IMG_4701.jpg
IMG_4718.jpg
IMG_4731.jpg
Esta entrada fue publicada en Costa Rica y etiquetada . Guarda el enlace permanente.