Tortugues verdes a la platja de La Flor. 12 de la nit

Durant la resta de l’any les tortugues estan rondant per Equador i quan els hi toca pondre ous… comença l’excursió cap a Nicaragua. Ens van explicar que les mateixes tortugues venen a la platja a parir fins a 2 o 3 cops, q s’estan uns dies a un quilòmetre més o menys de la platja i normalment per la nit, s’acosten a la sorra per pondre de 90 a 120 ous!!! L’espectacle és impressionant, són molt grans i les sents gemegar i patir durant el part… fins i tot se les veu plorar. Tot i que una setmana abans hi havia hagut una arribada massiva de tortugues (en un sol dia van arribar més de 10.000 tortugues ; hem vist fotos i era brutal) mentre nosaltres érem a la platja van arribar-ne 5, que ja és molt pq amb una n’hi ha prou i de sobres 😉
Fins arribar a la platja de La flor (on van a pondre els ous les tortugues), vam patir una mica pq vam haver de creuar un parell de rius. Sort que el conductor estava com un llum i s’hi va ficar a sac amb el 4×4. Atenció al mètode per comprovar la profunditat del riu: el conductor de l’altre cotxe (q tb estava bastant sonat) es va treure les sabates i arromangant-se els pantalons va començar a caminar pel riu. L’aigua li arribava literalment fins als collons. Aleshores el tio es va acostar al cotxe i es va posar al costat aviam fins on arribaria el nivell de l’aigua! Per assegurar-nos q passàvem ens vam ficar tots en un sol cotxe pq tingués més pes i au! com als anuncis de toyota…

IMG_4685.jpg
IMG_4661.jpg
Esta entrada fue publicada en Nicaragua y etiquetada . Guarda el enlace permanente.

4 respuestas a Tortugues verdes a la platja de La Flor. 12 de la nit

 1. montsesolis dijo:

  Holaaaa q tal molt bona la foto .besitossssssss

 2. nebes dijo:

  ohhh!!quina pssada!! igual que als documentals!!!haurieu de fer un reportatge que segur que us traurieu unes peles…o truqueu al mikimoto pq expliqui la vostra història a la telee!!jejeje

 3. Ste dijo:

  Venga.. dale col flash a la tortuga!! llamaré a Greenpeace… 😉

 4. Mº DEL MAR dijo:

  Hola wapus!!
  Hoy he estado en vuestra conferencia del tiramilles y me a encantadoooooooo!!
  Animo y salud para seguir disfrutando de la vida!!besotes

Los comentarios están cerrados.