San Juan del Sur, molt aprop de Costa Rica

Des d’ahir q estem rondant per aquí. Es nota molt que estem a pocs quilòmetres de Costa Rica pq la gent sembla més d’allà que no de Nicaragua (ells són mulatos, amb els cabells arrissats i bastant més guapos que els nicas).
San Juan del Sur és un poble ple de surferos i amb una platja lletjota però amb mil onades. De fet, ara són bastant bèsties ja que degut a la tormenta tropical Stan que està corrent per Mèxic, el temps aquí no és gaire bo… cosa que els surferos agraeixen. Però nosaltres no hem vingut aquí per surfejar sinó per veure tortugues. A la platja la Flor (a una hora en 4×4) hi ha una reserva protegida on venen a pondre ous i aquesta nit intentarem anar a veure-ho. Esperem q el temps ens deixi, ahir la pluja i el desbordament d’un riu que creua la carretera ens ho va impedir.

DSC02139.JPG

IMG_4644.jpg
Esta entrada fue publicada en Nicaragua. Guarda el enlace permanente.

2 respuestas a San Juan del Sur, molt aprop de Costa Rica

  1. pipopup dijo:

    Costa Rica nengs…, fins ara amb Chonchi nom fotia kp tipus d’enveja Loli. xo ara, Costa Rica nengs, es otro rollo.
    Desdelueg si fins ara Chonchi era la replica a una enveja sana, ara s’ha D convertir en la contra D l’enveja xunga capa Loli. Ara si kesou una gent xunga. Malgrat tot penjeu moltes fotos x poder fotre un tranpotting com akell kesfot un bon knutu.
    Dew i Atop “L”

  2. montsesolis dijo:

    Eiiiiiii q costa rica i nada mas ….

Los comentarios están cerrados.