El Salvador. Vist i no vist.

Ahir vam decidir tornar a Managua i la millor manera (o és el q creiem), era fer-ho del “tirón”. Vam enganxar un chicken bus que fotia Guatemala city – Managua en 20 hores i a força bon preu. Hem creuat per 4 fronteres (guate, salvador, hondures i nicaragua) amb els tràmits corresponents… te cagas. A Salvador vam arribar que ja era fosc, per tant hem vist el país de nit i des d’un autobús, total que l’únic record que en tenim, són les benzineres, l’autobús i la fauna de l’autobús. Evidentment aquí se n’enfoten dels tacòmetres (o algo així) i controls a l’estil mosso d’esquadra per esbrinar quantes hores porta un tio conduint un autobús de passatgers. Si el viatge durava 20 hores el “campeon” del conductor (una barreja entre Raimundo Amador + Angel Cristo) se les ha cascat solet.
El gust musical de l’home, també es feia càrrec del tocata, ha estat meravellós. “Hey” i “de niña a mujer” del Julio Iglesias, “el gato q esta triste y asul” del Roberto Carlos, “Y quien es el” i un altre del Perales dels cullons, Mocedades, Camilo Sexto, Ramazzoti….. 2 ties del darrere nostre se les sabien TOTES de memòria i feien els coros, impresionant !! A part estava també el de les maletes i el pica tiquets que amb un altre tio gordo , es portaven molts “trapitxeos” pq entre les maletes anaven camuflant uns paquets sospitosos i quan hem passat les fronteres, han hagut de sucar als oficials, pq ens deixessin passar!!! , de pinícula 😀

DSC02136.JPG
Aquí el conductor (samarreta a ralles) i el pica (el de la panxa) a la benzinera 🙂

pd: sempre ens quedarà San Salvador del Vendrell…. Gran platja!!

Esta entrada fue publicada en Guatemala. Guarda el enlace permanente.

2 respuestas a El Salvador. Vist i no vist.

  1. maikimax dijo:

    UI!! k al senyor akest saoblidad la faixa i als sustenidors, pro ja veig k al colega l indika la proxima lenceria, per las solteras podriau vuscar un altre “tipus d model”, es una ideia….

  2. mon dijo:

    amb aquesta BSO, em refermo en lo dit: esteu a Can Tunis, pardulaires!

Los comentarios están cerrados.