Gallo. El orgullo nacional !!!

Un altre clàssic de Guate és la cervesa GALLO. Bona, força bona. Per tot arreu hi ha rètols, pósters, toldos, samarretes, … amb el logo de la cervesa (sort q el logo és guapo). La majoria de bars estan patrocinats per la marca. Fins i tot he arribat a veure patrocinada una església !! (un altre de les coses que et trobes a patades, ja siguin adventistes, evangelistes, del sagrado corazón de jesús …)
Llàstima que no tingui cap “retratu” de l’església pq quan la vaig veure anavem volant dins d’un autobús a 270 km/h per una carretereta de merda i plovent a bots i a barrals (tot plegat situació normal per aquí). No era plan anar al manejador (conductor) i amb el meu accent… “con permiso, podria manejar un poco mas despasito, es que estamos hasiendo un blog sabe y estaria bien haser una foto de una iglesia …”

IMG_4556.jpg

pd: ah, evidentment m’he comprat una samarreta !!

Esta entrada fue publicada en Guatemala. Guarda el enlace permanente.

1 respuesta a Gallo. El orgullo nacional !!!

  1. maikimax dijo:

    QQQQ Cris, stik segurisima kam al teu asentito aparca al chiken a la porta meteix d la igleisa el gallo. Stic “devorant” un llibre k situa l historia en la epoca dl descobriment d America i lapenya d provincias d akella epoca anavant forts, coño con los caballeros castellanos!!!!! res raro trobarte una sglesia patrocinada per Gallo,erbschaft und mischung!! besitus

Los comentarios están cerrados.