Volcà Pacaya, de lava nada

Ahir vam pujar al volcà Pacaya, un dels volcans actius de la zona, on amb una mica de sort pots veure lava i com el volcà escup de tant en quant… però ahir no era el nostre dia de sort! Després de cansar-nos com a burros durant 2 hores fins al cràter, hi havia més boira allà que a Vic. I a sobre mentre érem allà dalt -pep, cris i 70 guiris més- es va fotre a ploure. I nosaltres que ens esperàvem rius de lava… il·lusos. Bé, coses positives, 4 dies abans la gent va haver de sortir corrents perquè el Pacaya es va posar a escopir lava de veritat i nosaltres almenys no vam haver de córrer. I a més vam conèixer la Mireia, de Barna, metge, i que s’ha recorregut mig món.

IMG_4633.jpg

D’aquí unes hores agafarem un bus cap a Managua, Guatemala san sacabó. Només trigarem 20 hores en arribar a Nicaragua, res… un paseíto :S

Esta entrada fue publicada en Guatemala. Guarda el enlace permanente.

3 respuestas a Volcà Pacaya, de lava nada

 1. maikimax dijo:

  Un paiseito es al k porteu fent desda fot 105 dias i no sembla k us estigui agobiant gaira l’historia, pro si veieu k la cosa sus fes pasada dons eh, fem un change d’akests i pimpam am paseu la ruta……..aixo si despres d las 20 horas d autobus k si ma donar la vomitera akesta chunga li fotu un nou tunejat d chiken d pommes frites i hasta la fruiteta dels postres!!!.
  Cambi d tema ara seriu,ejem.. avui he anat a fer un kurset d un nou deport k no es nou es diu nordik walking(es camina rapit am bastons pro als braços son als k fan la feina las camas nomes acompanyan), es Finlandes i aki la seguratat social inverteix en medicina preventiva, es gratuit i clar dons ti apuntas, hem nat amb al Christian i ell k no curdina i jo k li he dit a la monitora k am feia la impresio d controla millor al pal dret k al skerra i am diu k es k soc asimetrica, jo li anava a picar amb al basto pro he decidit vindre a casa i mirarme al mirall…….pues tampoc es tan greu macho, vui dir k, bueno eso nicht so schlimm!!besitus

 2. SergeY dijo:

  Si us serveix de consol, aquí tens alguna foto del cràter del volcà.
  http://personales.ya.com/sverges/Guatemala/pages/diari2006.html
  Per cert,us informo que s’ha aprovat l’Estatut al Parlament.Ara falta Madrid, però la feina d’aquí ja està de moment feta.
  Cuideu-vos

 3. Joanaina dijo:

  Doncs aquí lava no tindrem, però el cap de setmana vam tenir tants llamps que un va caure aprop de casa i em va fotre la connexió enlaire 🙁 Així que nois, aquests dies, oblideu-me de veure’m massa per aquí 🙁

Los comentarios están cerrados.