San Pedro la Laguna. Pan de canela, pan de banano, pan de coco ?

Vam arribar fa 3 dies al Lago Atitlán, molt guapo, però des d’aleshores quasi no hem vist el sol :S Aquest llac té una espècie de microclima que ara mateix es basa en núvols i pluja! Però és igual, San Pedro, un dels pobles q hi ha al voltant del llac i on ens estem, és un lloc tranquil i estem aprofitant per llegir, voltar pel poble i dormir.
Aquest poble és un dels més visitats del llac sobretot per hippies q vénen aquí perquè és pot fumar maria tranquil·lament. La situació del poble és ideal per explorar volcans o remar pel llac, hi ha uns quants locals muntats per guiris força xulos, un petit mercat, l’església de rigor, i les dones i nenes que contínuament vénen pans de tot tipus a 5 quetzales. El de canyella i el de plàtan estan boníssims. Ah! També hi ha moltes plantacions de cafè però falten unes setmanes de sol perquè madurin i es posin vermells.

IMG_4427.jpg

IMG_4419.jpg
Esta entrada fue publicada en Guatemala. Guarda el enlace permanente.