Antigua. Ciutat colonial i preus per gringos! (ara amb fotos)

Ahir vam arribar a Antigua, una ciutat colonial encantadora. Ens estarem aquí 2 o 3 dies i després sortirem cap a Panajachel i San Pedro de la Laguna. S’hi esta molt be aquí, l’únic problema és que al nostre voltant la penya parla més anglès que castellà!!! I a sobre els preus són més elevats que a la resta de llocs on hem estat. Es lo que té q hi hagi tants guiris… De totes maneres, buscant, buscant, acabes trobant allotjaments i comedores econòmics.
De camí cap aquí vam creuar Guatemala city. Buff… quin caos. No t’agafen ganes de quedar-t’hi ni de conya. Però Antigua és un altre rotllo, tranquil, relativament petit, i està aprop del volcà Pacaya, que tot i q no es veu pq està sempre ennuvolat, en teoria està actiu i en erupció :O . Intentarem pujar-hi.
I res, que com cada dia a la tarda ara està plovent, i nosaltres hem aprofitat per anar al cine. Ah! I avui hem fet una gran compra. 3 llibres de segona mà. Portem 3 setmanes sense llegir altra cosa que guies de viatge!

IMG_4345.jpg
l’Esglèsia de la Mercè
IMG_4266.jpg
IMG_4319.jpg
IMG_4306.jpg
Esta entrada fue publicada en Guatemala y etiquetada . Guarda el enlace permanente.

4 respuestas a Antigua. Ciutat colonial i preus per gringos! (ara amb fotos)

 1. SergeY dijo:

  Vigileu no s’ennuvoli quan sigueu a dalt, que nosaltres vam haver de marxar corrents per no perdre el camí de tornada.
  Si us esteu més dies, tinc una amiga que està en una mena d’ONG aquí a Antigua.
  A cuidar-se.

 2. pipopup dijo:

  Eiiiiiiiii, keno llegiu perke no vuleu eh!!. Teniu un llibre kesfà kda dia, es diu Chonchi. Però la veritat es K crec kusfa rabia llegirlu. Massa interessant, o al menys + interessant ke les vacances qus esteu futen.
  Dew i atop “L”.

 3. Joanaina dijo:

  Amb els volcans s’ha d’anar amb compte. Si t’apropes massa s’enamoren de tu i volen xuclar-te jijij

 4. pep dijo:

  A l’esglesia de la Mercè hi ha una bandera catalana onejant !!!!!!!!!!!

Los comentarios están cerrados.