Dormir a Hondures…

No hem estat gaires dies a Hondures però aquí van els allotjaments on hem estat:
Tobacco Road Inn Tegucigalpa ($)
Avda. Máximo Jérez 1013 (aprop del Parque Central)
Lloc cèntric i baratet (90 lempiras p/p), amb habitacions dormitori (tot i q nosaltres estavem sols) però bastant descuidat. De fet, el lavabo fa pena, no per brut sinó per fet caldo. Millor el Black Moon que està al costat (quan nosaltres vam arribar estava ple)
Valerie’s Roatán, West End ($$)
Al carrer principal de West End
Els allotjaments a Roatán són carillos (tot en aquesta illa és més car) i s’ha de calcular un mínim de 15$ per nit. L’habitació privada està bé, cuidada i neta, i el bany (correcte) es comparteix amb l’habitació del costat. Té cuina i nevera però excepte les habitacions, tot està també molt descuidat i… no estàs del tot còmode.
Café Vía Vía Copán ($$)
A 2 cuadras al oeste del Parque Central
Lloc genial, d’aire més europeu, molt ben decorat (rotllo chill-out, amb espelmes, butaques…) molt net i portat per un belga. Té poques habitacions, costen 14$ però tenen bany privat, aigua calenta, tovalloles i servei de neteja diari. Vaja, tot un luxe. Es menja de fabula (sopa, amanides, racions grans i esmorzars complets) si estàs cansat del menjar local.

Esta entrada fue publicada en Hondures y etiquetada . Guarda el enlace permanente.