Els avantpassats de la bústia

IMG_4231.jpg
Esta entrada fue publicada en Hondures y etiquetada . Guarda el enlace permanente.

4 respuestas a Els avantpassats de la bústia

 1. nia dijo:

  Nenaaaaa!!!
  Sóc una fan incondicional de loliplanet, em teniu enganxada… Res, que us escric aquest missatget per donar-vos informació que pot ser útil. El Jordi Figueras (Cris, aquest nom et sonarà a tu, de la classe) ha marxat avui a El Salvador per rodar un docu sobre un projecte d’Enginyers Sense Fronteres. Serà allà durant dos mesos, així que potser us interessa, si passeu per allà, posar-vos en contacte amb ell, no? En tot cas, com volgueu… m’escriviu i jo us dono el seu mail i les referències, a veure si hi ha sort. I res més… que el viatge continuï així de genial! Molts petons i grossos(i Pep, no et trenquis el cap per saber qui sóc si llegeixes tu el missatge… perquè no ens coneixem!)

 2. Joanaina dijo:

  I la bustia pr les cartes nacionals quina és? jajajaja

 3. cris dijo:

  eo nia!! kina sorpresa… ostia aixo del figueres mola pero al final no anirem al salvador… be, creuarem el pais per tornar a nicaragua pero no ens hi quedarem. una llastima pq seria la ostia trobar algu conegut. d totes maneres, si al final decidim quedar-nos alguns dies alla ja et demanare el contacte. petonsssssssss

 4. pepin i cia dijo:

  ¡¡¡ bé..bé..bé..per la bústia, per fí surt !!!!

Los comentarios están cerrados.