Copán Ruines poble

Després de … 12 hores de viatge per mar i terra, ahir vam arribar a Copán Ruinas, de nit i plovent (només eren les 7 de la tarda però aquí ja és fosc a aquestes hores). Per sort el poble no és molt gran i no ens vam haver de caminar gaire per trobar el Café Vía Vía, on vam sopar i dormir.
Copán és un poble de carrers adoquinats, cases de colors baixetes i pujades i baixades. Del poc que hem vist d’Hondures això és definitivament lo millor. Tot està molt aprop, el Parc Central (Central Park pels gringos), el “mercadillu”, les 4 botiguetes d’artesania i les pulperías (colmados) i pupuserías (comedores de menú). Ah, tots els homes aquí van amb barret de cow-boy i el machete de rigor.

DSC02112.JPG
IMG_4237.jpg
IMG_4240.jpg
Esta entrada fue publicada en Hondures y etiquetada . Guarda el enlace permanente.

3 respuestas a Copán Ruines poble

  1. montse solis dijo:

    Eiii .! q tal jo si q estic feta una ruina del copán ruina total.muassssssss

  2. cris dijo:

    montse solis, diga-li a l iñaki q aki a guatemala hi ha unes coses d ferro forjat mooooolt xules. q vingui a fer una ullada i agafar idees. petonssssss

  3. maikimax dijo:

    JAJAJAJAJAJ jo no t’ho he volgut dir mai Ta……pro ara k ho comentas!!! EH! NO!! k es broma!!! acabo d recorda k algun lloc he d durmi cuan vinc!!! stas dun guapoooooo k flipas, no sabia k tenias un puesto d verduras !!!!! jajajaja

Los comentarios están cerrados.