Menjar a Hondures

Com a tot Centre-amèrica, el millor és buscar llocs populars, d’aquests amb cadires de plàstic i sense nom. Però val la pena recomanar almenys aquests dos llocs:
Café Vía Vía (Copán) $$
Aquest allotjament-restaurant muntat per europeus ofereix excel·lents sopes, amanides, pasta, hamburgueses, plats asiàtics… Lloc molt adient per descansar dels habituals arròs i frijoles. Les papas a lo loco són molt bones i en general, les racions són grans.
La Boulangerié (Roatán) $
Només està obert fins les 2pm ja que es tracta d’un forn de pa (tot i que també fan dinars senzills rotllo falafel, sandwitxos…). Els esmorzars van des d’entrepans varis amb pa acabat de fer + crusans normals i de crema amb pinya, pastes de xocolata, brownies, pastissos varis… Pels preus de l’illa aquest locals és bastant econòmic i a més, tenen wi-fi gratuït.

Esta entrada fue publicada en Hondures y etiquetada . Guarda el enlace permanente.