India III

Bundi

Forts, turbants, desert. Els colors del Rajastan i el Tibet indi

India II

Taj Mahal

Més Varanassi, erotisme a Kajuraho, Orchha, Gwalior i el Taj

India I

Bodhgaya

Kolkatta, Bodhgaya i Varanassi. Saris, monjos i el Ganges

Myanmar II

Amarapura

Mandalay, Amarapura, els temples de Bagan, Yangon i platja

Myanmar I

Inle Lake

De Kalaw a Inle Lake, búfals, thanaka i el festival al llac

Cambodja

Angkor Wat

Phnom Penh, la platja de Sihanoukville i sobretot Angkor Wat

Vietnam II

foto

El sud de Vietnam... Hué, Hoi An, Saigon i el delta del Mekong

Laos

monjos a Laos

Monjos, molta calma, búfals, rius i nens encantadors

Vietnam I

foto

Sapa, el mercat de Bac Ha, Hanoi en blanc i negre i Halong Bay

Xina III

foto

Les minories ètniques de Yunnan: Zhongdian, Dali i Lijiang

Tibet II

foto

Paisatges de somni, Everest, yaks i el llac més alt del món

Tibet I

foto

Potala, temples, monestirs i sobretot tibetans i tibetanes

Xina II

foto

De Datong a Xian passant per Pingyao. Shanghai, arròs i pandes

Xina I

foto

Beijing, ciutat prohibida, gran muralla, temples i parcs

Brasil IV

foto

Sao Luis, llencois i sobretot Fernando de Noronha

Brasil III

foto

Buggy, Jericoacoara, Pipa, Canoa quebrada i la tele

Brasil II

foto

Ipanema, Salvador de Bahia, art, música, i més platges...

Brasil I

foto

Santa Catarina, Barra Velha, Paraty, Ilha do Mel, Rio... barquetes

Argentina II

foto

Mi Buenos Aires querido, Caimans, Misiones, Gauchos ...

Xile III

foto

Pingus per tot arreu, torres del paine, cementiris i closques

Argentina I

foto

Vinitos de Mendoza, Asadito, Patagonia, i molt gel...

Xile II

foto

7 llacs... Villarrica, Valdivia, lleons marins, Puerto Varas i Chiloé

Xile I

foto

Valle de la luna, cels de Vicunya, Santiago i Valparaíso

Bolívia II

foto

Geisers, Laguna colorada i pink flamingos ...

Bolívia I

foto

Isla del sol, Sucre, Potosí, i el Salar de Uyuni

Perú III

foto

Desert, lleons marins, pingus, cusco, Machu i traca final del Perú

Perú II

foto

Trujillo, pescadors, Chiclayo, i Chachapoyas ... runes i platja

Perú I

foto

De Lima fins a la cordillera Blanca... muntanyots

Costa Rica

foto

Micos, platges, boscos verds, surf, pluja ... quién da más

Guatemala

foto

Antigua colonial, mercat de Chichi i San Pedro de la Laguna

Honduras

foto

Bay Islands Garifuna, festes pàtries a Tegucigalpa i Copan Runes

Nicaragua II

foto

Granada Colonial, illa Ometepe, i el libro de la Selva

Nicaragua I

foto

Managua, volcà Masaya, laguna de apoyo i León

Canadà III

foto

+ llacs, + geleres, + bèsties i vancouver island

Canadà II

foto

canadà oest, el paradís pels amants de la muntanya i molt més

Canadà I

foto

els nostres 10 primers dies a canadà est han donat per a molt

NYC V

foto

una mica de tot amb alguna que altre foto curiosa, com la del gos

NYC IV

foto

i més fotos: Graffitis, MoMa i el pont de Brooklyn

NYC III

foto

El dia de les sirenes a Coney Island i la Gay Parade per la 5a Av

NYC II

foto

China Town, Central Park, Empire State ... quins clàssics

NYC I

foto

East Village, Soho, Battery Park, jazz per a nens i wifi per la patilla

VPT

foto

Powered by Principi Actiu i J.Salvat

Pacman

foto

Powered by m&d

La perla

foto

Gin tònics, billar tacat, birres, 102, suor, i els de caldes perduts per gracia

cercador
buscar
- +
8 de Agosto 2006

Encara que sembli impossible tanta moto no converteix aquesta ciutat en un lloc estressant i nosaltres continuem aquí encantats de la vida. Ah, per creuar el carrer s'ha de mirar fixament als motoristes i fer contacte visual. Després passes amb decisió. No saps com però ells t'esquiven a tu i tu a ells. Fàcil ;)

Un altre cosa que et pot passar a part de ser atropellat es perdre't per l'Old Quarter entre tant carreró, de nit tots iguals, estrets i amb cartells en vietnamita (normal). M'explico. Ahir el Pep va sortir a fer un tomb i no va tornar fins al cap d'una hora, tot suat. El tio s'havia perdut, no se'n recordava del carrer del hostel, ni del nom, ni portava cap mapa etc etc etc... Avui per si les mosques li he cosit a la samarreta el seu nom i l'adreça de l'allotjament per si li torna a passar ;)

IMG3_2104.jpg

IMG3_2089.jpg

IMG3_2068.jpg
Per fi ens podem fer entrepans amb pa com cal
 
IMG3_2037.jpg

I no ens oblidem de tota la gent que ha escrit algun missatge, aquí a la loli, o que ens ha escrit algun mail després de veure el Km33. Moltes gràcies a tots per la sinceritat i pels ànims, intentarem contestar-vos mica en mica. Mentrestant, bones vacances als que esteu a punt de marxar que sembla que sou molts!!!

posticoPosted by loliplanet at 3:13 PM10 Ago 06 @ 20:10

Hola parella! Us segueixo des del primer dia que vau marxar ja que sòc amiga de la Nia i el Jamie i ells em van parlar de vosaltres i de la vostra web (també segueixo la chonchi i es un fart de riure!) i la veritat es que m'encanta! Jo també us vaig veure al km33 i va ser com conèixer-vos una mica més.Felicitats i endavant!
Posted by {aina} @

10 Ago 06 @ 20:02

Hola parelleta!!!! Sóc una noia de 19 anys a la qual esteu fent viure una segona infantesa; ara us explicaré perquè. La cosa és que amb la meva curta vida, he estat en més de 43 països, molts dels quals els heu visitat recentment o els visitareu, i ara he parat una mica el ritme (els meus pares no). M'he emocionat molt en veure que aquells bells paratges que fa anys que vaig trepitjar amb els meus propis peus, i saber que estàn tal qual els vaig deixar jo. Del continent americà recordo l'imponent Machu Pichu, desprès de la pujada amb bus per la carretera de curves des de Aguas calientes. D'Àsia em va impressionar el Tíbet, però a Buthan t'estàs com a casa. El que podria ressaltar més de l'Índia és la part de Sikkim (entre Nepal i Buthan). Només es veia un color; el verd pels camps de te. Pel que fa a Vietnam...fa 12 anys que vaig anar i la memoria falla...però em va agradar (recordo Hue i el seu riu). Això sí; si aneu a Nova Zelanda dirigiu-vos a Kingston i esquieu (si encara agafeu la temporada) a Cadrona i visiteu sobretot Milford Sound (veureu dofins). I per acabar el continent africà. Jo només he estat al sud del continent i us recomanaria Namibia (veure la tribu dels Himbas), les catarates Victoria (dormiu a Zambia, és més barat) i el delta de Okavango. Molts records d'una catalana a qui el pròxim viatge serà a Brasil (platja, surf i festa!)
Posted by {Ari} @

10 Ago 06 @ 14:34

Per no diferir de la resta de la gent, jo també us he vist al km33. També vaig quedar morta d'enveja just acabat el programa. Ara cada dia miro la vostre web al migdia abans de dinar desde la feina. I us he de dir que aquí la mirem uns quants! La setmana vinent tinc vacances, i sort que us podré seguir des de la biblioteca que sino... Quina enveja més sana em feu!!!! Petons des de Sant Fruitós de Bages.
Posted by {Laura} @

10 Ago 06 @ 13:49

Felicitats per la decisió que heu pres, m'ha encantat alló d'utilitzar els diners de l'hipoteca...
Posted by {carles} @

10 Ago 06 @ 12:58

Felicitats parella per aquest magnific viatge!sou l'enveja de molts i un model a seguir...Sort des de Cornellà!Seguirem la vostra magnifica experiencia...b7s
Posted by {ingrid} @

10 Ago 06 @ 9:27

molt bones parella admirada.... és la primera vegada que us escric però des de Reus ja fa uns dies que uns quants us seguim... ens deixeu bocabadats! és d'envejar, i repeteixo, d'admirar!!!!! personalment àsia em va captivar des de la priemra vegada que la vaig trepitjar...no sé si us passa el mateix. vietnam, sí, motos i motos!!!! en breu, seré amb el meu company per thai, laos i cambodja...potser sí com diu en xavi que ens creuarem! si més no us llegirem i ens servireu de guia... que continuï aquest esperit viatger! sort!
Posted by {sandra} @

10 Ago 06 @ 2:21

Moltes felicitats i endavant amb aquest viatge. Gràcies per donar-nos la oportunitat de viatjar a través dels vostres ulls i les vostres paraules!
Posted by {Shey} @

9 Ago 06 @ 23:48

Hola,macos,el km 33 l'haurieu de presentar vosaltres !! Tot aixó us canviarà la vida, per a millor, és clar.
Posted by {max} @

9 Ago 06 @ 23:30

Us hem conegut al KM i ens esteu fent replantejar la vida. Molta sort!
Posted by {Aleix i Sílvia} @

9 Ago 06 @ 22:16

ufff, ni se les vegades que he entrat en la uep. cada cop enganxa mes, en altre moment, deia que no sabia pq. ara potser ho començo a esbrinar. no solament es pel vostre viatge, sino per les pasions que esteu desfermant entre no se quina mena de persones, que aprofiten aquet lloc per dir q estan mes q fartos de tanta monotonia i oblidarse sobre tot d'un mateix, anteposant el q socialment esta ben fet, llaurarse un futur, treballar com un negre, fer carrera, casarse i crear una prole...........la pregunta es...¿cuan es un mateix important en la propia vida? vosaltres ens esteu donant la resposta, sera per aixo les pasions que defermeu?? anims i endevant....torneu el dia que estigueu cansats, abans no.......eh! un remei pel cansament, penseu q a la tornada,,,,,,rondes, radars, metro asfixiant, ibis, iaes, irpf's...ive's....i infinitat de coses allunyades del ser huma, totes imposades i mil vegades explicades com imprescindibles pels els nostres benfactors els que ens cuides paternalment desde les poltrones
Posted by {pitu} @

9 Ago 06 @ 20:36

Ei!!! aixo es triomfar! felicitats guapus, estaveu de cine al km. 33. Petonets
Posted by {Laia} @

9 Ago 06 @ 20:25

Hola us he vist per tv3 i després la web i m'ha encantat . Felicitats per la decisió i des d'ara us aniré seguint !!!
Posted by {Lina} @

9 Ago 06 @ 18:15

Si fundes el club de fans compta amb mi.
Posted by {Marc} @

9 Ago 06 @ 17:35

Ningú vol samarretes Loliplanet?? jajaja :D
Posted by {ElsPintors} @

9 Ago 06 @ 17:33

A q fundo el club de fans??!!!! ¬_¬'
Posted by {Belén} @

9 Ago 06 @ 15:50

Cris i Pep, sou els meus nous ídols!. La meua admiració inicial després de vore el programa a TV3 ha anat engrandint-se una vegada que m'he endinsat en la vostra web i he sigut testimoni de cada capítol de la vostra meravellosa aventura. Dóna goig trobar encara gent com vosaltres, que amb el vostre exemple feu possible que la paraula "viatger", la clàssica paraula que engrandiren personatges mítics con Ibn Batuta, Peter Matthiessen, Ché Guevara, Aurora Bertrana, Paul Theroux, David Livingstone o Jan Potocki encara es puga diferenciar de la globalizadora realitat del turisme d'al·luvió, pulsereta i flashos indiscriminats i pre-establerts. A més, heu deixat ferida de mort a la bombolla inmobiliaria!. Un servidor, periodista de València, vos desitja que el viatge cap a Ítaca siga sent igual de fascinant que fins ara. Espere poder fer algun dia el viatge que ja ha de ser batejat com "la Ruta de Cris i Pep" o "la Ruta de Pep i Cris". Ja vos poseu d'acord, però ¿qué més dona Lennon o McCartney que McCartney o Lennon, no? :-). Una abraçada i sort. Vicent
Posted by {Vicent} @

9 Ago 06 @ 15:29

BUENAS, Quina sorpresa veure-us, l'Oliver m'havia dit alguna cosa pero ja us feia a casa...felicitats i espero que sigueu així, pq la veritat es emocionant. Molts Records dsd Caldes!!!!
Posted by {Alan Pou} @

9 Ago 06 @ 14:56

Com milers de persones us vaig veure a TV3. Va ser fantàstic, però encara ho és més el que heu fet i he pogut veure "viatjant" per la Web. És fascinant i les fotos són increïbles. A més a més m'heu fet recordar alguns dels llocs que he visitat, Guatemala, Vietnam, etc. Allargueu tant com podeu aquesta aventura...Molta sort des de Barcelona. Joaquim
Posted by {Joaquim} @

9 Ago 06 @ 14:28

La veritat es que estic fascinada, amb una enveja saníssima i amb molta admiració cap a vosaltres parella!!! Dilluns al k33 i ara en aquest web, realment fascinant. Molts petons i moltissima sort!!!!! Carpe diem
Posted by {mireia} @

9 Ago 06 @ 14:07

Os vaig coneixer l'altre nit en el KM33, m'he ficat la vostra web a la barra dels "favoritos"!. Em feu molta enveja! Estic disfrutant molt veient les vostres fotos (genials) i llegint el que expliqueu. A disfrutar!
Posted by {marcos} @

9 Ago 06 @ 11:41

Fantàstic!!!! Ho trobo fantàstic això de viatjar per tot el món. Això es viatjar i no els 15 dies que fem la majoria de mortals (ara que nosaltres no viatgem sinó que anem de vacances, dos termes MOLT diferents). Aquesta experiència si que enriqueix a les persones i no una carrera, un màster i passar-te el anys treballant com un esclau. Us felicito de tot cor i m'agradaria que tota la energia que us vull transmetre la copséssiu al 100% per poder seguir el viatge i poder seguir emanant informació i fotografies, al fi i al cap, el que transmeteu son somnis. Per cert, ja estic esperant en candaletes que aneu cap al Japó (de tot el món, el meu destí preferit). Estic encantat amb la vostra web y us estimo. Petons y molta sort viatgers!!! Us segueixo des de Manresa.
Posted by {Marc} @

8 Ago 06 @ 23:33

Stic arreplegant los collons del terre,vaja "pedaso de web",impresionant,vaig veure el programa i em va agradar moltissssssssim,quin tros de web que us heu currat moltes felicitats parelleta,us anire seguin desde Sant Andreu -Barcelona-,petrons i abraçades siau
Posted by {jaume} @

8 Ago 06 @ 23:07

Hola parelleta!Quina sorpresa veure't per TV3, Cris!Molt bon cop de cap, aquest de fer la volta al món!Quina passada!Ja m'agradaria acompanyar-vos.Un petó de la Sílvia, amb qui vas estudiar el BUP i COU a l'Escola Pia i que més tard vam coincidir a la Facultat de Rambles de la Pompeu. Anireu a l'Àfrica? I unes fotos impressionants. Molt bon ull, el càmera,eh.
Posted by {Sílvia} @

8 Ago 06 @ 22:17

sou el fenomem d'aquest estiu com enganxa aquesta web i no se pq. coi
Posted by {pitu} @

8 Ago 06 @ 21:39

Hola parella! Increible! kina enveja!! I kines fotos!! Des d'ahir he visitat la vostra pàgina unes quantes vegades i trobo que és fantàstica, amb molta informació, imatges genials... Felicitats per ls decisió presa fa un any i pico i que continueu disfrutant
Posted by {Heura} @

8 Ago 06 @ 21:08

¡hosti¡tu¡aqui els mosos d escuadra es fotarien un tip d treure puns.....lo de brasil fantastic....petonssssssss
Posted by {iñaki el grande} @

8 Ago 06 @ 20:39

eiiiii.... tot de conya estem veien les fotos desde plivice
Posted by {arnauprimer} @

8 Ago 06 @ 20:28

Eii parella!! jo també vaig veure el reportatge de km33..em va agradar molt això de fer la volta al món..tinc 15 anys, sóc de barcelona, i aquest estiu vaig al vietnam amb els meus pares, concretament el dia 20 d'agost: tinc uns nerviiss!!..L'any passat ja vaig estar a Xina i em va impressionar moltíssim..és molt diferent al Vietnam?..esperem que quan hi anem nosaltres no plogui tan..jaj!! MOLTÍSSIMA SOOORT!! US ADMIRO MOLTÍSSIM!! Laura Saladié*
Posted by {Laura Saladié..una admiradora!} @

8 Ago 06 @ 19:21

Parella, jo tb sóc un de tants que va veure el programa. Fa anys que estic al darrere d'un gran viatge com el vostre, degut això ara és més present que mai!Fa 24h que no he deixat de donar-li voltes. Arriveu-se fins la India i impregneu-vos de la saviduria d'aquella gent.Anireu a Oceania? Salut
Posted by {Ferran} @

8 Ago 06 @ 18:53

Ahir vespre vaig estar al Brasil amb vosaltres dos com a tercer acompanyant. Coratge a la vostra decisió.
Posted by {Sion Riera} @

8 Ago 06 @ 18:07

Molta moto i cap cascu. Petunents.
Posted by {montsesolis} @© 2005 loliplanet            top | blog | fotos | mapa | seccions | arxiu | about us | mail to