India III

Bundi

Forts, turbants, desert. Els colors del Rajastan i el Tibet indi

India II

Taj Mahal

Més Varanassi, erotisme a Kajuraho, Orchha, Gwalior i el Taj

India I

Bodhgaya

Kolkatta, Bodhgaya i Varanassi. Saris, monjos i el Ganges

Myanmar II

Amarapura

Mandalay, Amarapura, els temples de Bagan, Yangon i platja

Myanmar I

Inle Lake

De Kalaw a Inle Lake, búfals, thanaka i el festival al llac

Cambodja

Angkor Wat

Phnom Penh, la platja de Sihanoukville i sobretot Angkor Wat

Vietnam II

foto

El sud de Vietnam... Hué, Hoi An, Saigon i el delta del Mekong

Laos

monjos a Laos

Monjos, molta calma, búfals, rius i nens encantadors

Vietnam I

foto

Sapa, el mercat de Bac Ha, Hanoi en blanc i negre i Halong Bay

Xina III

foto

Les minories ètniques de Yunnan: Zhongdian, Dali i Lijiang

Tibet II

foto

Paisatges de somni, Everest, yaks i el llac més alt del món

Tibet I

foto

Potala, temples, monestirs i sobretot tibetans i tibetanes

Xina II

foto

De Datong a Xian passant per Pingyao. Shanghai, arròs i pandes

Xina I

foto

Beijing, ciutat prohibida, gran muralla, temples i parcs

Brasil IV

foto

Sao Luis, llencois i sobretot Fernando de Noronha

Brasil III

foto

Buggy, Jericoacoara, Pipa, Canoa quebrada i la tele

Brasil II

foto

Ipanema, Salvador de Bahia, art, música, i més platges...

Brasil I

foto

Santa Catarina, Barra Velha, Paraty, Ilha do Mel, Rio... barquetes

Argentina II

foto

Mi Buenos Aires querido, Caimans, Misiones, Gauchos ...

Xile III

foto

Pingus per tot arreu, torres del paine, cementiris i closques

Argentina I

foto

Vinitos de Mendoza, Asadito, Patagonia, i molt gel...

Xile II

foto

7 llacs... Villarrica, Valdivia, lleons marins, Puerto Varas i Chiloé

Xile I

foto

Valle de la luna, cels de Vicunya, Santiago i Valparaíso

Bolívia II

foto

Geisers, Laguna colorada i pink flamingos ...

Bolívia I

foto

Isla del sol, Sucre, Potosí, i el Salar de Uyuni

Perú III

foto

Desert, lleons marins, pingus, cusco, Machu i traca final del Perú

Perú II

foto

Trujillo, pescadors, Chiclayo, i Chachapoyas ... runes i platja

Perú I

foto

De Lima fins a la cordillera Blanca... muntanyots

Costa Rica

foto

Micos, platges, boscos verds, surf, pluja ... quién da más

Guatemala

foto

Antigua colonial, mercat de Chichi i San Pedro de la Laguna

Honduras

foto

Bay Islands Garifuna, festes pàtries a Tegucigalpa i Copan Runes

Nicaragua II

foto

Granada Colonial, illa Ometepe, i el libro de la Selva

Nicaragua I

foto

Managua, volcà Masaya, laguna de apoyo i León

Canadà III

foto

+ llacs, + geleres, + bèsties i vancouver island

Canadà II

foto

canadà oest, el paradís pels amants de la muntanya i molt més

Canadà I

foto

els nostres 10 primers dies a canadà est han donat per a molt

NYC V

foto

una mica de tot amb alguna que altre foto curiosa, com la del gos

NYC IV

foto

i més fotos: Graffitis, MoMa i el pont de Brooklyn

NYC III

foto

El dia de les sirenes a Coney Island i la Gay Parade per la 5a Av

NYC II

foto

China Town, Central Park, Empire State ... quins clàssics

NYC I

foto

East Village, Soho, Battery Park, jazz per a nens i wifi per la patilla

VPT

foto

Powered by Principi Actiu i J.Salvat

Pacman

foto

Powered by m&d

La perla

foto

Gin tònics, billar tacat, birres, 102, suor, i els de caldes perduts per gracia

cercador
buscar
- +
17 de Abril 2006

Aquesta ciutat colonial a unes 16 hores en bus de Belém és preciosa! Quina llàstima que ja tinguem el bitllet de tornada perquè aquest lloc és per quedar-s'hi, fer classes de percussió, de portuguès (i deixar de parlar el portucatanyol macarrònic que parlem) o del que sigui. El centre històric està ple d'edificis decorats amb rajoles, amb finestres i portes bastant característiques, un munt de places tranquil·les on veure passar la gent i escoles d'arts vàries, alguna llibreria interessant i cases-museus que t'expliquen la història d'aquesta ciutat que va ser colonitzada primer pels francesos i després pels portuguesos. El centre és tranquil i molt bonic, cosa que ens ha portat a pensar que São Luis és fins i tot millor que la turística Salvador de Bahía. I aquí també hi ha molta festa, molta música i molts colors. Al juny se celebren les festes locals com el Bumba Meu Boi que pel que sembla, és la bumba ;)

PD: Atenció a les festes del dissabte i el diumenge. Aquí es pot ballar forró fins a les tantes (o més aviat, intentar ballar-lo). Per saber on són les "forró-discos" parlar amb els locals, i encara millor si ells mateixos t'hi acompanyen. Ah i compte (o no) que hi ha molta noia amb ganes de conèixer els encants dels europeus.

portes.jpg

IMG2_5075.jpg

IMG2_5113.jpg

asulin.jpg

IMG2_5108.jpg

IMG2_5132.jpg

PD: Visita obligada: Cachaçaria do Batista. Fins a 120 tipus de pingas diferents amb fruita, mel, canyella... Només apte per a borratxos, però el local ja val una visita

posticoPosted by loliplanet at 2:25 PM22 Abr 06 @ 17:26

SIN COMENTARIOS!!! aixo es l'ostia kines fotosss!!!!! us ho cureoo massa!!!! us donaran un premi a les fotos mes curades de l'anyy!!!! *****!!!
Posted by {crisdomont} @

21 Abr 06 @ 21:43

EEEEEIIIIIIIISSSSSSSS q tal? mol bo, bonisim maiki,com tu has currat .....ames as fet resucita el sr. pipopup com ave fenix.tots juns sou l'ostia PD:esperem post chonchi.
Posted by {montsesolis} @

21 Abr 06 @ 13:13

Maki, maki, maki... ja no puk +. Ja no soc res al teu qstat. Quin qllons d crack stas feta. Amb gent com tu, i no amb els esquirols k tenim a Chonchi, els lolis fotria tenmps kestarien x aki. Això es literatura, això es art, això es fotre estopa a ki la mereix, això es tenir un blog del dia a dia i no la pantomima k foten akest parel amb 4 fotos de joret i vilasar. Prumetu un Chonchi d cloenda i espero k la resta d'eskirols, Silvi, Alehop, Ferran, Rugi, Sansa, Alfa... i tbé la mussa facin la seva cloenda d tmporada. En tot ks tbe espero el teu post x xapar el Chonhi. PD.Joanaina... k dius tia, k dius rollu... k no saps k cony es un lider espiritual com la maki. No tens nidea, en tot ks segueix sent agradable amb Loli i segueix PUDRINTE a Chonchi. Ilpino, dw i atop "L" a la festa Loli.
Posted by {pipopup} @

20 Abr 06 @ 20:47

ostia maikiiiiiii! estas que te sales...!!
Posted by {cris} @

19 Abr 06 @ 21:07

Després del rotllo que ha fotut aquesta, jo no tinc res a dir jajajjaja
Posted by {Joanaina} @

19 Abr 06 @ 13:08

Uoleeeee!!! cuants dias eh!!! es k cuan amb vaig desidi a surti dl forat, kina va ser la meva sorpresa k l'iglu shabia desfet(inversio inmobiliaria a toma pel cul) i habia contribuit a las grans inundacions!!! i ma le pasat ocupada achican la patera!! Bueno moment d posarse seria... la meva colega Maki,Maki,Maki acaba d envia post a chonchi teoricament fotenli canya als lolis(es una tia lihgt!),i normalment jo dsda aki li fotu canya als chonchis,als lolis i aki es foti pel mig( d normal reb la montse solis fins al dia k es reboti i amb foti a dormi al carre!) pro akest cop ho farem diferen, la maki,maki,maki sa limitat a copia als lolis a chonchi( en plan intruso) i jo aprofitare loli per fer omenage a chonchi(tambe plan intruso), si,si com ho sentiu lolis omenatge als chonchis, aki!!! pq encara k hem disfrutat i gaudit moltisim amb las vostres aventuras i fotografias, ja no recordu com va començar tot, pero, com oblida en Robert al mekanik , als 38 grados, l'ara fumo i ara no fumo dl mon, q dir d la aventura d anar a la campana amb al Markina, ui perdo... Marquina, no ublideu las coses k NO pudeu fer segons l'Alfa, al pata-palo dl Ferra.net, q dir d "l'entranyable" MOSSO am forat d arrecada d la noia_S, i ki endevina kina es la linea d metro preferida dl Roger?? si, la linea5, Ruchi? encara estas solter ,amb pis i buscas???, i com us vareu kedar despres d coneixa al SR. LERDO dl Alex.shop, a ki no li han vingut ganas d anar a fer futing amb lo Sansa.... i mes, i mes k am deixo,pq la edad ames d ser un grau es una putada per la memoria.........i( musika d redoble d salto mortal d circo nacional) q puc dir jo...... dl Pipopup,al Pi,al Pinito, al Pinete, elpinarro, al Pipoup adew i atop "L", un tiu malparlat, probocador,txulu, irrespetuos,l'unic fins als qllons d intenta k "l'altenativa" segueixi atop"L", l'unic capaç d mantenir al tipu en un pols loli.com VS chonchi.org, l'unic capaç d simula un suicidi abans k'una rendicio, parla dl pipoup es parla d l'idul, es parla dls bolets i la mareklvapari,es parla d etnia i aventura,dl hotel CCRTVi (al seu hotel preferit!!)es parla dels nostres killots,d la diadaDTORNADA,es parla d lletarades i k li dedikin fills budistas, a tu pipoup, a tu al mes millor,a tu al rei entre reis, GRACIES ,GRACIES a tu i a tots als abans mencionats i als k me descuidat per habernos fet pasa tans bons moments,gracias per las risas probocadas amb las vostres aventuras GRCIES!! ...................la mitat dls k seguiu als lolis no conexeiu chonchi i pude no sabeu d q parlo, i pude tampoc no us en fareu una ideia cuan akabi akest capitol d llibre d novela, q teoricament tindria k ser un simple post, pro als lolis ja tornan i aixo marca al final d'akesta temporada i aixo es mareix la parrafada (mentira sempra trobo ocasio per fotra la parrafada!!)a tots vosaltres( als k no eu tingut mai l'ocasi d entra a chonchi) dirus k jo ser q es chonchi pro no ser ki son als chonchis, he sentit a komentar k es veu q se dice q se rumorea k es diu k ames d ser companys dls lolis son amics. PD: PIPOUP TIUUUUUUUUUUUUU FINAAAAAL D TEMPORADAAAAAAAA, no diguis k no et proboca un final apoteosik per chonchi!!!, pipoup cuan varem comença temporada me tenias acollonida, mes mal parlat k jo,txulu probocador, pro ara akestas alçadas on ja ens parlem d tu............ pipoup tiu....... digam, treuma d la ignorancia........q diu al refrainy per a calvos????? juas, juas....aaaaaaaaaahhhhh q me partoooooooooooo!!!!.PD IÑAKI EL GRANDE la teva penultima oportunitat per dir lo txulas, lo macas ,lo guais k son las fotos(juas q me parto mas!!!)PD: MONTSE SOLIS................ EEEEEEIIIIIIIIISSSSSS q tal??? (jajajajaja hits d la temporadaaaaa). Besitus a tots a tots i sobre tot als lolis k tingueu un molt bon viatge d tornada. Fa dias k no estik ni per caldes ni per barna pro estic segurisima k la font dl lleo no sa mogut d lloc i al barri d gracia esta on estaba!. Fins la proxima temporada!!!!! a no ser k al pipoup ma fagi enfada i jo vaig i li contesto ( oh millor vaig i m'amago a la cova, com sempreeeee!!!)mes besituuuuuuuus.
Posted by {maikimax} @

18 Abr 06 @ 21:39

Això de que al parlar de noies sortides utilitzis el "compte" és una indirecta? Per cert, tantes vacances afecten, que el gag de la "bumba" no entra ni a l'enquesta d'humor del 3XL :-D
Posted by {Roger} @© 2005 loliplanet            top | blog | fotos | mapa | seccions | arxiu | about us | mail to