India III

Bundi

Forts, turbants, desert. Els colors del Rajastan i el Tibet indi

India II

Taj Mahal

Més Varanassi, erotisme a Kajuraho, Orchha, Gwalior i el Taj

India I

Bodhgaya

Kolkatta, Bodhgaya i Varanassi. Saris, monjos i el Ganges

Myanmar II

Amarapura

Mandalay, Amarapura, els temples de Bagan, Yangon i platja

Myanmar I

Inle Lake

De Kalaw a Inle Lake, búfals, thanaka i el festival al llac

Cambodja

Angkor Wat

Phnom Penh, la platja de Sihanoukville i sobretot Angkor Wat

Vietnam II

foto

El sud de Vietnam... Hué, Hoi An, Saigon i el delta del Mekong

Laos

monjos a Laos

Monjos, molta calma, búfals, rius i nens encantadors

Vietnam I

foto

Sapa, el mercat de Bac Ha, Hanoi en blanc i negre i Halong Bay

Xina III

foto

Les minories ètniques de Yunnan: Zhongdian, Dali i Lijiang

Tibet II

foto

Paisatges de somni, Everest, yaks i el llac més alt del món

Tibet I

foto

Potala, temples, monestirs i sobretot tibetans i tibetanes

Xina II

foto

De Datong a Xian passant per Pingyao. Shanghai, arròs i pandes

Xina I

foto

Beijing, ciutat prohibida, gran muralla, temples i parcs

Brasil IV

foto

Sao Luis, llencois i sobretot Fernando de Noronha

Brasil III

foto

Buggy, Jericoacoara, Pipa, Canoa quebrada i la tele

Brasil II

foto

Ipanema, Salvador de Bahia, art, música, i més platges...

Brasil I

foto

Santa Catarina, Barra Velha, Paraty, Ilha do Mel, Rio... barquetes

Argentina II

foto

Mi Buenos Aires querido, Caimans, Misiones, Gauchos ...

Xile III

foto

Pingus per tot arreu, torres del paine, cementiris i closques

Argentina I

foto

Vinitos de Mendoza, Asadito, Patagonia, i molt gel...

Xile II

foto

7 llacs... Villarrica, Valdivia, lleons marins, Puerto Varas i Chiloé

Xile I

foto

Valle de la luna, cels de Vicunya, Santiago i Valparaíso

Bolívia II

foto

Geisers, Laguna colorada i pink flamingos ...

Bolívia I

foto

Isla del sol, Sucre, Potosí, i el Salar de Uyuni

Perú III

foto

Desert, lleons marins, pingus, cusco, Machu i traca final del Perú

Perú II

foto

Trujillo, pescadors, Chiclayo, i Chachapoyas ... runes i platja

Perú I

foto

De Lima fins a la cordillera Blanca... muntanyots

Costa Rica

foto

Micos, platges, boscos verds, surf, pluja ... quién da más

Guatemala

foto

Antigua colonial, mercat de Chichi i San Pedro de la Laguna

Honduras

foto

Bay Islands Garifuna, festes pàtries a Tegucigalpa i Copan Runes

Nicaragua II

foto

Granada Colonial, illa Ometepe, i el libro de la Selva

Nicaragua I

foto

Managua, volcà Masaya, laguna de apoyo i León

Canadà III

foto

+ llacs, + geleres, + bèsties i vancouver island

Canadà II

foto

canadà oest, el paradís pels amants de la muntanya i molt més

Canadà I

foto

els nostres 10 primers dies a canadà est han donat per a molt

NYC V

foto

una mica de tot amb alguna que altre foto curiosa, com la del gos

NYC IV

foto

i més fotos: Graffitis, MoMa i el pont de Brooklyn

NYC III

foto

El dia de les sirenes a Coney Island i la Gay Parade per la 5a Av

NYC II

foto

China Town, Central Park, Empire State ... quins clàssics

NYC I

foto

East Village, Soho, Battery Park, jazz per a nens i wifi per la patilla

VPT

foto

Powered by Principi Actiu i J.Salvat

Pacman

foto

Powered by m&d

La perla

foto

Gin tònics, billar tacat, birres, 102, suor, i els de caldes perduts per gracia

cercador
buscar
- +
31 de Agosto 2005

Ahir vam sortir de Managua en bus per anar cap a León, una ciutat colonial a uns 90 minuts de Managua. Però abans vam fer una primera parada al poble de Nagarote, famós per tenir els millors quesillos de tot el país. Vam baixar al principi del poble, és a dir, a la carretera i vam anar a Las Acacias (recomanació de la Montse). Sota un porxo de fulles de palmera i per tant bastant fresquets, vam provar els quesillos, una torta de maíz amb formatge, repollo i ceba, tot amb una salsa cremosa... El lloc estava a tope de penya q parava a fer un quesillo doble i un tiste (beguda de blat de moro i cacau, crec).

Aleshores vam continuar cap a León, on fa una calor infernal. Ens allotgem a casa d'una senyora que lloga habitacions. El lloc és molt agradable, una casa colonial amb un pati ple de plantes i una cuina de rajoles blanques i finestres per tot arreu. Està tan net que podríes llepar el terra (cosa que mai podríes fer als carrers de Nicaragua!).

León té més gràcia que Managua però li falta una neteja de cara per ser una ciutat colonial com les de Mèxic (les comparacions són odioses però inevitables!). En resum, s'està força bé, hi ha bon ambient, els carrers són amples i de cases baixes i grans amb patis interiors plens d plantes -tothom està amb les portes obertes així q podem tafanejar ;)-, i més segur que Managua (tb hi ha més cheles -extrangers- ). Però no és una ciutat de postal encara.

Com que el calor és força insuportable has d'anar dosificant les passejades i les visites a monuments. Ahir vam pujar a la Catedral de León que té unes vistes increïbles (des d'allà es veuen fins a 10 volcans i un munt d'esglésies de colors a part de tots els patis de les cases). I una recomanació per sopar, el Cocinarte, un restaurant vegetarià davant de l'església del Laborio on fan un menjar boníssim i els q ho porten són molt agradables.

IMG_3219.jpg

IMG_3257.jpg
Les muntanyes del fons són volcans ;)

PD: A Nicaragua els carrers no tenen noms ni les cases números!! Per tant orientar-se és quasi impossible. Has d'anar buscant referents (com les Esglésies, places o llocs emblemàtics) i quan preguntes una adreça ells t'orienten: "De la plaza de los poetas 2 cuadras abajo y media al río"!. Molt complicat però tb curiós, la qüestió és anar preguntant cada 2 o 3 quadres per saber si vas bé. Abajo vol dir oest i arriba est, fa referència a des d'on surt i s'amaga el SOL ;)

posticoPosted by loliplanet at 4:38 PM2 Sep 05 @ 8:10

Hola nanos!! Ja hem tornat a la feina, les vacances bé, no tant viatgeres com vosaltres però hem estat de conya. Aqui us trobem a faltar si voleu fem un canvi, ja ja. Molts petons per vosaltres i per la Montse, ara ja us escriure més sovint. Petonets de part de l'Angel i l'Albert. Per cert ot increible no?
Posted by {Pilar} @

1 Sep 05 @ 16:39

Ueeeeee! Us contestem a tots de cop: Benvinguts de nou a la feina! Com es nota q encara teniu ganes d més vacances eh... i res, q ens encanta q poseu comentaris. Salut! PD: Kina putada lo dels papers maika
Posted by {cris} @

1 Sep 05 @ 13:21

uoleeee!!!eh la cosa promete seguiu aixi, wir machen mit. Avui arriba l'Anna, ahir vaig parlar amb la Rosa i diu k fa tres dias k passeja la maleta i li diu: mama la revisas k no am deixi res.kina mosegadeta k li fotareeeeee!!. Al dimarts am van roba tota la documentacio i la pasta a Budapest i no podia surtir dl pais, 36 horas i ningu m'aseguraba la surtida i jo :senyors EU,eoo saban al k significa? pros veu k ningu als hi ha explicat, vaig tindre un moment: mamaaaaaaaaaaaaa!!! i ara tot al paperam,aaaaahhhh!!! petonets,petonets
Posted by {maikimax} @

1 Sep 05 @ 11:29

Interkambio de vida familiar placentera estable..., hipoteka, fills (2 i un BB), cases d'estiu... x fotres fins el ql de papeig i voltan pl mon. Nosteu una mik farts d tant viatjar. Joder quin qllons de depre. Voleu ?.Dew i Atop "L".
Posted by {pipopup} @

1 Sep 05 @ 8:41

Holas!!! ei passeu un parell de quesillos que segons la descripció han de fer una pinta... que curios lo de las cuadras, aquests si que deuen tenir bon sentit de l'orientació... Bueno petonets i cuideu-vos!!!
Posted by {Laia} @

1 Sep 05 @ 3:59

"Portem 76d, 17h, 43´..." increïble! Jo estat fora 9d i em sembla un munt de temps! Aquesta web enganxa, les fotos son molt bones i els comentaris ens permeten tenirvos aprop malgrat la distancia i el temps (curios això d´internet!). Una abraçada molt forta desde bcn. Ei Pep! merci pel mail de Formentera, coincideixo amb tu en tots els punts.
Posted by {miquel} @

31 Ago 05 @ 23:11

kina kanya!kines vistes!kina enveja!jo aki buscant curro i sense peles per fer res i valtrus!jo de gran vull ser com vosaltres!!!!:) de fet, llegintvos ja és com veure món!i és mt millor k vore les noticies k tanta sang no porta enlloc...ale guapos! a gozar y pasar calor..jeje;) muaksss
Posted by {nebes} @© 2005 loliplanet            top | blog | fotos | mapa | seccions | arxiu | about us | mail to